loading

Молитви за гроші: кому і коли молитися про гроші

  • Home
  • Blog
  • Молитви за гроші: кому і коли молитися про гроші

Коли найкраще молитися за гроші

У православному календарі є особливі дні, коли разом з канонічними молитвами можна використовувати молитви на грошах. У ці дні молитви до Бога на успіх і гроші можуть бути посилені церковною службою, вони є найсильнішими для прохання допомоги.

Різдво Христове – головне християнське свято. Цього дня змови та молитви про гроші мають величезну дію та дуже швидко віддаються. Якщо читати під час церковної служби прохання про допомогу, надіслане своєму Небесному покровителю, вона буде почута в найкоротші терміни і винагороджена сторицею за ваші старання.

  • Хрещення Господнє — дуже сильний день для прохання не лише достатку, а й здоров’я та удачі у справах.
  • Великдень, Воскресіння Христове — молитви та обряди на те, щоб водилися гроші в домі, найкраще працюють саме у свято Великодня. Не існує сильнішого дня для будь-яких прохань, починаючи з молитов про одужання, щастя материнства, про виконання будь-якої мрії, вдалого заміжжя.
  • Різдво Іоанна Хрестителя (Івана Купала) — найсильніший день, коли звернення як до християнських святих, так і до інших вищих сил дають дуже швидкий результат.
  • Покров Богородиці — найбільш вдалий для будь-яких молитов та прохань з боку жінок. Щира благання, спрямована до Господа, про будь-яку свою проблему, будь то матеріальні труднощі, бажання заміжжя, народити чадо або про здоров’я і мир – відразу ж виконуються!
Читайте також:
Молитва переслідуваної людини

Але є й ті дні, що будуть вкрай невдалими для прохання про матеріальний та фінансовий стан. У невдалі дні краще не думати і не благати про матеріальне збагачення.

  • Дні особливого поминання покійних,
  • Великий піст,
  • одноденні пости,
  • Благовіщення,
  • Успіння Богородиці,
  • Різдво Пресвятої Богородиці,
  • Воздвиження Хреста Господнього,
  • Усікнення глави Іоанна Предтечі.

У ці особливі дні не рекомендується молитва, спрямована на помисли до грошей, бо є недоречною.

Кому молитися за гроші

Молитва Миколі Чудотворцю про гроші

«Про всіхвальний, великий чудотворчий, святитель Христов, отче Миколай! Молимо тебе, буди надія всіх християн, вірних оборонець, пожадливих годувальник, що плачуть веселощі, болючих лікар, по морю плаваючих управитель, убогих і сирих живильник і всім швидкий помічник і покровитель, нехай мирне тут поживемо життя і нехай сподобимося бачити славу вибраних Божих , і з ними невпинно оспівувати єдиного в Трійці полоненого Бога на віки віків. Амінь.»

Молитва ангелу-охоронцю для матеріального благополуччя

«До тебе, ангеле Христів, закликаю. Аще оберігав мене і захищав і зберігав, бо не згрішив я раніше і не згрішу в майбутньому проти віри. Так відгукнуся ж зараз, підійди на мене і допоможи мені. Трудився я дуже, і зараз ти бачиш чесні руки мої, якими я працював. Тож нехай буде, як учить Писання, що відплатиться за працею. Віддай мені за трудом моїм, святий, щоб наповнилася втомлена працею рука, і я міг би жити безбідно, Богові служити. Виконай волю Всевишнього і облагодіюй мене земними щедротами за моїми працями. Амінь.»

Молитва про гроші Спиридону Триміфунтському

«О, преблаженні святині Спіридоні! Благай благосердя Людянолюбця Бога, нехай не засудить нас за беззаконням нашим, але нехай зробить з нами з милості Своєї. Випроси нам, рабам Божим (імена), у Христа і Бога нашого мирне і безтурботне життя, здоров’я душевне та тілесне. Звільни нас від усяких бід душевних і тілесних, від усіх мук і диявольських наклепів. Поминай нас у престолу Вседержителя і благай Господа, нехай подасть багатьох наших гріхів прощення, безбідне і мирне життя, нехай дарує нам, кончини ж живота безсоромні і мирні і блаженства вічного в майбутньому віці сподобить нас, нехай невпинно посилаємо славу і подяку Отцю і Духу Святому, нині і повсякчас і на віки віків. Амінь.»

Молитва, що захищає від злиднів

«Ти, о Господи, здобуття наше, і тому ми ні в чому не маємо нестачі. З Тобою ми нічого не бажаємо ні на небі, ні на землі. У Тобі ми насолоджуємося невимовно великим блаженством, якого весь світ не може нам доставити. Зроби, щоб невпинно знаходимося в Тобі, і тоді ми заради Тебе охоче зречемося всього Тебе неугодного, і будемо задоволені, як би Ти, Небесний Батько наш, не влаштував земну долю нашу. Амінь.»

Молитва ангелу-охоронцю для того, щоб не переводилося достаток на столі

«Воздавши належне Господу Богу нашому, Ісусу Христу, за наїдки на столі своєму, в яких побачив знак вищої любові Його, тепер звертаюся з молитвою до тебе, святий воїн Господній, янгола Христового. Воля Бога була на те, щоб за малу праведність свою, я, окаянний, наситив себе та сім’ю свою, дружину та чад немислених. Молю тебе, святий, обережи мене від порожнього столу, виконай волю Господа і віддай мені за діяння мої скромний обід, щоб я міг угамувати голод свій і наситити чад своїх, котрі є безгрішні перед лицем Всевишнього. Оскільки чим погрішив проти слова Божого і в немилість впав, то не за злим наміром. Боже наш бачить, що я не думав про погане, але завжди дотримувався заповідей Його. Тому каюся, благаю про прощення за гріхи, які є, і прошу дати стіл багатий у міру, щоб не загинути з голоду. Амінь.»

Posted in Молитви

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

Найсвіжіше