Молитва святому Спиридону Триміфунтському про гроші, роботу, благополуччя

  • додому
  • Blog
  • Молитва святому Спиридону Триміфунтському про гроші, роботу, благополуччя

Чи не ладиться з грошима, втратили роботу, проблеми з житлом? Просіть допомоги у святого Спиридона Триміфунтського.

Молитва святому Спиридону

Святому Спиридону моляться за гроші, хорошу роботу, отримання житла, купівлю або продаж майна.

“О преблаженний святитель Спиридон! Вмоли благосердного Людинолюбця Бога, нехай не засудить нас за нашими беззаконнями, але нехай зробить з нами за Своєю милістю. Випроси нам, недостойним рабам Божим, у Христа Бога мирне і безтурботне життя, душевне і тілесне здоров’я. від будь-яких душевних і тілесних хвороб і бід, від усіх мук і наклепів диявола, поминай нас у престолу Вседержителя і благай Господа Ісуса Христа, нехай подасть нам прощення багатьох наших беззаконь, безбідне і мирне життя, нехай дарує нам смерть життя й мирне, і сподобить нас у майбутньому житті вічного блаженства, нехай постійно посилаємо славу і подяку Отцю і Сину і Духу Святому, нині і повсякчас і на віки віків.

Чудеса святого Спиридона

День пам’яті Святого Спиридона – 25 грудня за новим стилем (12 грудня за старим стилем). Католицька церква згадує чудеса Спиридона Триміфунтського 14 грудня.

Грецький острів Корфу, що потопає в зелені, щороку відвідують безліч туристів. Адже тут зберігаються святі мощі Божого угодника Спиридона. Тепер і в Москві, в Покровському храмі Данилова монастиря, у спеціальному кіоті знаходиться черевичок із мощами святителя Спиридона Триміфунтського. До цього часу не залишає милосердний єпископ людей, які закликають його на допомогу: допомагає знайти житло, роботу, зціляє хворих, втішає у скорботах. Чудеса святого Спиридона офіційно визнано православною церквою.

Запрошений на Нікейський собор Спірідон по дорозі змушений був заночувати в селі, де знаходилися аріани. Вночі вони відрубали голови коням, запряженим у візок святого. Прокинувшись ще до сходу сонця і виявивши коней обезголовленими, святий Спіридон попросив ямника приставити голови до тулубів коней, а сам помолився Христу Спасителеві. Скакуни ожили, і владика рушив далі. Яке було загальне подив, коли промені сонця висвітлили коней: у гнідого коня голова виявилася чорною, у вороного — білою, а у світлого — коричневою: у темряві ямник переплутав кольори кінських голів та тулубів, але Бог навіть у цьому випадку виконав прохання свого угодника!

Читайте також:
Молитви за гроші: кому і коли молитися про гроші

Існують документальні підтвердження подій, учасники яких вважають “винуватцем” благополучного результату саме святителя Спиридона Триміфунтського. Ось свідчення чергового дива. Пише Тетяна: “Я не могла продати свою крихітну квартиру вісім років, а потім мені підказали, що треба звернутися до святого Спиридона. Я тиждень ходила в Данилів монастир, молилася біля ікони, просила допомоги. Покупець найшовся на другий день, а на четвертий я знайшла квартиру для себе. Спасибі святому Спиридону”. Десятки тисяч паломників щорічно відвідують місце, де витікають пахощі його святі мощі, і кожен отримує прохання, особливо ті, хто перебуває у тяжкому фінансовому становищі. На Корфу мощі святителя, що мають усі властивості живої людини, лежать в особливій раку. Вона розкривається в урочистих випадках і обов’язково двома священиками. Якщо “будиночок”, в якому живе святий, не відкривається, що трапляється досить часто, то кажуть, що святитель пішов допомагати нужденним. Підтверджують ці слова оксамитові капці-черевики святого Спиридона, надіті на ноги святого отця, які постійно незрозумілим чином зношуються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Найсвіжіше