loading

Як зняти псування зроблене на весіллі

  • Home
  • Blog
  • Як зняти псування зроблене на весіллі

Зняття псування «Весільний ізвод»

У чорній магії існує псування, зване Извод. Як правило, вона робиться для знищення всього роду. Якщо хтось із наречених був зіпсований на весіллі весільним ізводом – не важливо, з капості чи з помсти, потрібно, не втрачаючи дорогоцінного часу, вичитувати нещасного від лиха. В іншому випадку з того будинку, де ще вчора було весілля, буде винесена труна!

Садять зіпсовану людину обличчям на схід, давши їй у руки запалену свічку, і, стоячи ліворуч від неї, голосно читають:

«Іменем Господа Бога Нашого Ісуса Христа, Святої, Живоначальної, Неподільної, Єдиносущної Трійці Отця і Сина та Святого Духа. Силою чесного та життєдайного хреста Господнього та живоносним джерелом Пресвятої Владичиці нашої Богородиці та Приснодіви Марії, з усіма небесними силами та безтілесними ангелами, архангелами, херувимами та серафимами. З початками, престолами, пануваннями, владою, силами та всіма мучениками, преподобними та святими угодниками, праведниками та святими чоловічої та жіночої статі соборами та ликами. Усіх вас я прошу! Станьте ви всі на захист і допомогу, на святу праведну молитву для раби Божої (такоїсь). Амінь. А ще прошу я воєводу архангела Михаїла та великого архангела Гавриїла, і всесильного архангела Рафаїла встаньте ви всі на захист і допомогу, на святу праведну молитву за раба Божого (ім’я). Амінь. Сильно прошу і благаю я ангелів Авоїла і Разоїла та пророків Іллю та Давида, чотирьох святих Євангелістів: Луку, Іоанна Богослова, а також Матвія та Марка встаньте ви всі на захист і допомогу, на святу праведну молитву за раба Божого. Амінь. Коли я прошу всіх Сорока чудотворців, цілителів Кузьму та Даміана, Кіра, Пантелеймона та Іоанна, Єрмолая, Деоміда та Самсона, встаньте ви всі на захист і допомогу, на святу праведну молитву за раба Божу (ім’я). Я прошу уклінно Трифона, Фокію, Фалалея, Анетиту, Руфа, Фелимона, встаньте ви всі на захист і допомогу, на святу праведну молитву за раба Божого (ім’я). Також я прошу і благаю Власія, Єрмолу, Іуліту, Параскову П’ятницю, Миколу Святого і Святих Отців — Антонія, Соватія, Федосія, Ізосіма, Сахарія та Сахаїла — встаньте ви всі на захист і допомогу, на святу праведну молитву за раба Божого (ім’я) . Господи! Визволи її Своєю волею. Поклади на неї свої руки. Щоб Твоя раба не мучилася, не страждала і не прийняла б вона муки. Як сніг весною тане, як він водою в землю йде, нехай так само і ця порча з молитвою святою йде. В ім’я Отця і Сина та Святого Духа. Амінь.»

Якщо на весіллі вкрали обручки

Обручки є символами вірності та шлюбних зв’язків. Якщо у молодих крадуть обручки, то вони ні в цьому, ні в інших шлюбах вже не живуть. Для того щоб відвести від них це лихо, потрібно купити для них нові обручки, заговорити їх з аркуша старою рукописною молитвою і віддати обручки чоловікові та дружині. Читають так:

Читайте також:
Змови від сварок та скандалів у сім'ї

«В ім’я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь. Нині прославимо вас, преславні чудотворці, страстотерпці Гурій, Самон та Авів! Люті страждання зазнавши, рани та удари прийнявши від мучників нелюдських, від меча ви померли: Гурій, Самон, святий мученик Авів, за Христа. Диво велике та чудове! З’явилися ви, святі мученики в Едесі, де були ваші мощі. Вдова якась, відпускаючи свою дочку, готуючи її за дружину, доручила її вашому піклування. Він же, чоловік її, присягнувшись на ваших трунах їй у вірності, клятви своєї не виконав. І після всяких створених ним несправедливостей уклав її в труну своєї колишньої дружини. Ви ж, о святі мученики, з’явившись до того гробу, силою Божою, чудово перенесли її з гробу і поставили до вашої церкви. Це незбагненне диво, і на його спогад, ми молимо вас, святі мученики Христові Гурій, Самон і Авів, почуйте дружин, що прибігають до вас із теплою молитвою, невинно від чоловіків своїх через людей зненавидених, прискоріть на допомогу їм у їхніх молитвах. Позбавте їх образи і образ. І, схиляючись до сліз їх, не відкиньте зітхань серцевих. Прислухайтеся до них і перемініть серця їхніх мужів, утворюючи любов їх і жалість до їхніх дружин. На тому зберігши їхній шлюб. Амінь.»

Якщо обручки були зроблені з хреста або прикраси покійника

Деякі пари порушили самі того не знаючи собі життя тим, що заради економії робили у ювелірів обручки із золотих прикрас померлих родичів. Запам’ятайте, в жодному разі не можна робити обручки з прикрас померлих людей і хрестів, інакше пара найближчим часом розлучиться і кожен із колишніх молодят до самої смерті житиме на самоті.

Читайте також:
Як зняти родове прокляття та псування

Якщо все ж таки таке за незнанням трапилося, то щоб позбутися самотності, необхідно спалити до попелу кістки хижого птаха. Після заходу сонця киньте попіл у річку і скажіть:

«Як річка з берегів пісок і трави знімає і несе їх, із собою забирає, так, річка, і попіл цей візьми і з собою мою самоту забери. Прийди самотності моїй кінець. Дай, Господи, на голову Мою вінець. В ім’я Отця і Сина І Святого Духа. Амінь.»

Оберіг для молодят від псування на весіллі

Якщо цю змову прочитати за весільним столом, то молоді не розіб’ють жодної розлучної намови. Читають у той момент, коли молоді цілуються:

«Як дивляться на хрести при Христовому святі, так молоді один на одного дивилися б — не надивилися. Як любив Христос Мати Божу, так любив би чоловік дружину, а дружина чоловіка. Амінь.

Читайте під час вінчання, щоб наречені ніколи не розходилися і не гуляли один від одного:

«Всі святі раба (ім’я нареченого) за руки беруть, до вівтаря ведуть. У вінця раба (ім’я нареченої) стоїть, на святих дивиться. Господи, Царю Небесний, овінчай вінцем святим раба (ім’я) з рабою (ім’я) На віки вічні, До смерті Не розлучай. Амінь.»

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

Найсвіжіше