СвятаЦерковні святаДень святої Ніни – 27 січня

День святої Ніни – 27 січня

-

Місія святої полягала у освіті Грузії, саме вона принесла до цієї країни християнську віру. На своєму довгому шляху свята Ніна зустріла чимало труднощів, була піддана гонінням та знущанню, ув’язненню. Але вона наполегливо йшла до своєї мети, покладеної на неї вищими силами, і за це отримала дар зцілення.

27 січня православна церква відзначає день пам’яті святої, а мільйони віруючих спрямовують до неї свої прохання про зцілення.

Свята Ніна: у чому допомагає і про що молитися

Молитви до святої містять різноманітні прохання. Але найбільшу славу Ніна здобула як цілителька. Перед її обличчям моляться про звільнення від недуг різного характеру. Відомі випадки, коли за допомогою звернення до неї люди позбавлялися психічних розладів, одужували від хронічних недуг і навіть зупиняли розвиток онкологічних захворювань.

Звернення до святої увінчається успіхом лише в тому випадку, якщо буде дотримано певних правил:

  1. Відкуп. За будь-яку допомогу треба платити, це стосується і звернення до святих. Справа в тому, що гроші, є не що інше, як енергія і час людини, та праця, що вона витратила на те, щоб їх заробити. У випадку зі святою Ніною, відкуп чи плата мають бути передані до християнської церкви, або віддані у фонд людей, хворих на тяжкі захворювання.
  2. Повага. Свята рівноапостольна Ніна та її енергія є частиною християнського егрегора. Це означає, що звертаючись до неї, людина має шанобливо ставитись до християнства.
  3. Чистота. Заборонено звертатися до святої, перебуваючи у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Прохання до святої дійдуть лише в тому випадку, якщо людина буде чистою фізично та духовно. Рекомендується напередодні попоститися, відмовитися від м’яса, провести час у молитвах та медитаціях, для очищення розуму та душевного стану.

Свята також допомагає у проведенні лікувальних практик.

Діагностика здоров’я

sviata nina carica gruzinskaya 2

Свята Ніна допомагала в лікуванні найсерйозніших недуг, саме тому вона вважається покровителькою цілительства. У день її шанування можна заговорити свічку, щоб дізнатися про стан свого здоров’я, як фізичного, так і енергетичного.

Для початку необхідно купити свічку зеленого кольору. Свічка повинна бути товстою і довгою, щоб її ґнот розташовувався прямо на рівні очей. Після заходу сонця сісти навпроти дзеркала, між ним і собою поставити свічку, запалити її та вимовити слова активізації:

«Варто переді мною зелена свічка – здоров’ям знає вона, дивлюся на полум’я тієї свічки – здоров’я в ньому дивлюся, ну а свічка мовчить. Рівноапостольна Ніно, свята ти цариця, лікар – майстриня, повідай таємниці мого здоров’я мені, відкрий мені силу – що таїть свічка».

Підставте свої долоні під вогонь, заплющте очі і постарайтеся напружити все своє тіло. Після цього розплющте очі і спостерігайте за тим, як поводиться полум’я свічки, воно і дасть вам знання про стан вашого здоров’я.

  • Рівне та високе полум’я говорить про те, що і душевний та фізичний стан перебувають у повному порядку. Якщо підставивши долоні до вогню полум’я так і не змінить свого стану, це знак того, що ваш імунітет досить сильний, щоб впоратися з будь-якими недугами.
  • Якщо свічка починає гаснути, це ознака важкого захворювання. Хвороба може торкатися життєво важливих органів: серце, печінка, мозок. Без вживання заходів та повноцінного обстеження такі хвороби можуть призвести до смерті.
  • Якщо з лівого або правого боку скочується «сльоза», тобто віск, це говорить про те, що на ваше здоров’я намагається впливати інша людина. Але така дія не має магічної природи. Це може говорити про те, що хтось намагається отруїти вас, спеціально дає завдання та доручення, які можуть призвести до хвороби. До такого сигналу варто віднестися дуже уважно, якщо в цей момент здійснюється прийом якихось лікарських препаратів, значить, вони діють на організм не зціляють, а пригнічують.
  • Щоб перевірити, чи є хвороба в конкретному органі, необхідно вимовити вголос назву цього органу, наприклад: “печінка”. Якщо на якомусь органі свічка почне диміти, значить, він хворий і потребує лікування.
  • Якщо до самого низу свічки опустилася воскова “сльоза”, це говорить про те, що на вас є хвороба, що передається по родовій лінії, спадкова недуга.
  • Коли полум’я свічки поділяється на дві частини, значить, у майбутньому доведеться пережити трансплантацію якогось органу або переливання крові.
  • Полум’я свічки, що згинається, вказує на наявність захворювань психіки або нервової системи. Хвилясте полум’я – ознака важкого розладу психіки – депресії, істерії, неврозу. Якщо верх вигину дивиться в праву сторону, то причина криється в нервовій системі, а якщо в ліву сторону, значить проблема криється в стані психіки
  • Згасла свічка віщує швидку смерть. Уберегти від неї може лише сильна практика лікування, яку потрібно розпочати негайно.
  • Якщо по свічці стала скочуватися сльоза чорного кольору, це ознака магічного впливу на здоров’я. Це може бути пристріт, псування, дія краду, любовного привороту або остуди. При такій поведінці свічки необхідно якнайшвидше провести практику очищення від негативного магічного впливу. Якщо ж чорна «сльоза» з’явилася лише одна, це ознака того, що вплив на здоров’я був, але ваш особистий захист зміг його не пропустити до тіла. У такому разі слід зайнятися зміцненням особистого енергетичного захисту.
Читайте також:
Великдень у 2024 році: православний, католицький, єврейський

Для точної діагностики потрібно спостерігати за поведінкою полум’я в дзеркалі, саме в ньому відображатиметься астральне полум’я – а воно як ніщо інше здатне відкрити всі таємниці, у тому числі пов’язані зі здоров’ям.

Молитва святої Ніни від усіх хвороб

Існує давня молитва, що допомагає в зціленні будь-яких недуг. Читати її треба перед іконою святої Ніни. Сядьте навпроти ікони, складіть руки в молитві, і почніть читати молитву:

«О примилосердна Ніно, О Світла душа, Господом Богом відзначена. Руки перед тобою прихиляю, усією душею своєю тебе поважаю. Прошу тебе не про монети, прошу тебе не про матеріальні блага, а прошу про зцілення мене раби (раба) божої, хворобою одержимої. Подай мені це зцілення, життя благоденне, мирне. Допоможи мені свята Ніна благати Сина Божого, Ісуса Христа. Нехай святі ангели з неба спустять благодать. Нехай буде так! Амінь!»

Читати молитву рівно 40 днів. Після цього сходити до церкви та відстояти там усю службу.

Ритуал очищення 27 січня

Цей рітул допоможе очистити тіло від будь-яких енергетичних хвороб. Нерідко причина тієї чи іншої недуги криється саме в енергетичному стані. Наприклад, якщо людина часто піддається магічним атакам, переживає і відчуває тривогу, вона втрачає свій енергетичний імунний захист і стає відкритою для будь-яких простудних захворювань.

Саме тому очищення енергополя прямо пов’язане з оздоровленням.

Для проведення ритуалу потрібно дочекатися опівночі. Добре якщо є можливість вийти на вулицю, але підійде і чисте, а краще відкрите вікно навстіж.

Потрібно взяти чашу наповнити водою до країв, поставити під місячне світло і сказати:

«Свята Ніна, рівна апостолам – заряди це воду, на здоров’я, на очищення, на божественної лікування. Щоб енергія в мені була благодатна, очистилася від усього хибного. Нехай буде так!”

За дві-три години вода досить зарядиться божественною енергією для продовження ритуалу.

Читайте також:
Всесвітня батьківська субота у 2024 році (м'ясопустна)

Обхопіть чашу руками та дивіться у воду. Намагайтеся очистити голову від сторонніх думок. Ви відчуєте потік енергії від чаші до рук, відкрийте йому, дозвольте наситити вас з голови до ніг. Потім опустіть руки у воду і скажіть:

«Місяць сестрице, виспів водиці, світлом обдаруй, все погане забери».

Намочіть місячною водою по черзі сім головних чакр: тем’я, лоб, горло, груди, живіт, лобок і куприк, промовляючи змову:

«Місяць на небі, як цариця на троні, що світлом очищає омою мене, мудрістю наділи. Та на благо!»

Після ритуалу може виникнути бажання рухатися в ритмі стародавнього танцю, наближеного до трансу. Він закладений у нашій генетичній пам’яті, яку здатна розбудити магія божественного Місяця. Не стримуйте себе, рухайтеся, віддайтеся своїм інстинктам. Такий місячний танець відновить рівновагу ваших життєвих сил, принесе у вашу душу спокій та гармонію.

©

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Гороскопи

Найгарячіші новини

Сон Пресвятої Богородиці 69 – молитва від загибелі на війні

Шістдесят дев'ятий Сон Пресвятої БогородиціЦя молитва врятує та вбереже від загибелі на війні."Спочивала Марія Матінка Пресвята Богородиця у святому...

Сон Пресвятої Богородиці 3 – молитва для спасіння та зняття прокляття

Третій Сон Пресвятої БогородиціЗа допомогою цієї молитви можна зняти навіть найважче прокляття з роду. Наприклад, якщо у вашому...

Сон Пресвятої Богородиці 20 – молитва від небезпек та ворогів

Двадцятий Сон Пресвятої БогородиціЧитайте цю молитву щодня тричі з усією вірою для захисту від будь-яких небезпек.«Стану я, благословляючись, перехрестясь....

Сон Пресвятої Богородиці 75

Сімдесят п'ятий Сон Пресвятої Богородиці"Мати моя кохана, де ти була-побувала?" - У місті Вохлеємі, у святій огорожі, у Божій...

Змови від тяжкої хвороби

Змова для тяжкохворої людиниЗа допомогою цього магічного ритуалу можна вилікувати тяжкохворого і навіть зняти смертельне псування. Застосовувати цей...

Змова від невдачі

Буває так, що людині категорично не щастить, настає, як то кажуть, чорна смуга у житті. Все, за що...

Змови щоб чоловік не зраджував

На превеликий жаль, зради чоловіків зустрічаються на кожному кроці. Кожна така зрада - це найчастіше зруйнована сім'я та...

Змова щоб злодій повернув украдене

Якщо вас обікрали, ця змова допоможе повернути вкрадене. Після того, як ви прочитаєте цю змову, злодій сам намагатиметься...

Як відвадити суккуба

Демонеса хтивості і хтивості замучить будь-якого чоловіка, навіть надміру люблячого секс. Таку гостю потрібно проганяти після першого ж...

Любовні змови на Великдень

Великодня змова щоб хлопець про вас думавПід Великдень заведіть опару, поставте її у тепло, щоб закисла. Приготуйте тісто...

Вам може сподобатисьСхожі
Рекомендовано для Вас