ЭзотерикаМагія5 змов щоб швидко завагітніти

5 змов щоб швидко завагітніти

-

Змова на воду для швидкої вагітності

Ця змова допомагає не тільки завагітніти, а й забезпечує вдалі пологи без ускладнень.

Цей ритуал не можна проводити на собі, виконавець і ціль – різні люди. Обряд потрібно проводити на зорі у натопленій лазні. Допомогти провести цей обряд можуть найближчі люди. Мета повинна бути в нічній сорочці, боса і з розпущеним волоссям. Їй треба стати однією ногою у таз для води, а іншою на підлогу. Над нею тричі читають змову:

«Стане тонка раба Божа (ім’я) ранком під зорею ранньою, ногою в банне коло. Покличе раба Божа (ім’я) силу сильну, силу світлу, благо путнє. Дай їй, світла сила, дитя мале, дитя сильне, дитя розумне. Нехай через сорок швидких тижнів дитя криком гучним закричить через 40 тижнів через 9 місяців. Нехай до грудей молодий (ім’я) устами малими приєднається, вустами солодкими. Не чіпатиме мало того ніяке лихо, не чіпатиме тяжкість пологів, обійдуть нещастя рабу (ім’я). Чоловік то дитя прийме, ім’я йому дасть мирське. Як волосся на голові швидко росте, так і дитя то чудесне росте буде. Як нога раби міцна, так і слово моє тверде. Тверше каменя, сірки тягучої, клею ліпше, ножа гостріший, Що задумано, то все виповниться ».

Після цього дівчина-мета має переступити і другою ногою в таз і тричі вимовити:

«Вірую віру, думаю слова, бажаю дитя».

Після подолання її нічної сорочки тричі обтерти їй обличчя за годинниковою стрілкою, а потім груди та живіт.

Читайте також:
Що люблять гроші: змова на багатство від Ванги, прикмети

Змова на мотузку для швидкої вагітності

Якщо ви хочете народити дитину, вам слід взяти довгу мотузку з натурального матеріалу (бавовни, льону, шерсті) і протягом сорока опівночі зав’язувати на ній по вузлику, кожен раз вимовляючи слова змови:

То не вузлики зав’язуються, то в матці плід зав’язується. Зав’яжи, не розв’яжи, з кожним днем ​​прибувай,повни, зростай. Починаю, приступаю, дитину зачинаю. Господи Ісусе, Мати Пресвята Богородиця, дайте мені дитину. Амінь.»

Цей обряд не тільки допоможе швидко завагітніти, а й полегшить пологи.

Змова на молодий місяць щоб завагітніти

Для проведення цього ритуалу вам треба підгадати так, щоби молодий місяць на небі з’явився в четвер. Підібрати такий день допоможе місячний календар.

Коли молодий Місяць тільки-но з’явився, вийдіть на вулицю на піше перехрестя, встаньте обличчям до місяця, вклоніться йому земним поклоном і скажіть:

«Господи Ісусе, без Тебе нічого на світі не робиться, сонце не світить, дощ не ллє, колос не народить, людина не народжується. Даєш Ти сонце на небі, даєш дощ землі, так дай і дитя мені. Амінь».

Після цього ще раз вклоніться до землі і йдіть додому, не озираючись і ні з ким не розмовляючи до ранку.

Змова на дзеркало, щоб дитя зачати

Першого дня, коли місяць тільки народився, ви берете велике дзеркало, ставите його навпроти відкритого вікна так, щоб місяць відбивався в дзеркалі, і кажіть:

Читайте також:
Молодий місяць в магії. Змови в молодик

«Місяць народився, а до мене, молодий, плід причепився. Місяць прибуває, і дитя у мені приростає. Амінь».

Після цього опустіть дзеркало стороною, що відбиває, вниз і не дивіться в нього протягом доби.

Обряд для зачаття дитини на новий місяць

Встаньте перед дзеркалом – так, щоб у дзеркалі зі спини відбивався місяць, що народився. Читайте змову, дивлячись у дзеркало на місяць:

«Місяць молодий, женишок дорогий. Дороге місце, я твоя наречена. Як ти сьогодні народився Так щоб і я, Божого раба (ім’я), Народила дитину. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Господи Ісусе, Святитель небесний! Як дав ти людям Сонце та Місяць, Зірки та хмари, так би і я, раба Твоя (ім’я), понесла та народила дитину ненаглядне! ! Мати Божа, Приснодіва Марія! Ти на небі сидиш, В золотій короні на престолі золотому, Зверху вниз дивишся, На нас грішних дивишся. Як народила ти Ти Ісуса Христа, Сина людського, Так би і я народила дитину ненаглядну. Як нині місяць народився, так би і чрев мій дитям зародився. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. На віки вічні. Амінь».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Гороскопи

Найгарячіші новини

Сон Пресвятої Богородиці 69 – молитва від загибелі на війні

Шістдесят дев'ятий Сон Пресвятої БогородиціЦя молитва врятує та вбереже від загибелі на війні."Спочивала Марія Матінка Пресвята Богородиця у святому...

Сон Пресвятої Богородиці 3 – молитва для спасіння та зняття прокляття

Третій Сон Пресвятої БогородиціЗа допомогою цієї молитви можна зняти навіть найважче прокляття з роду. Наприклад, якщо у вашому...

Сон Пресвятої Богородиці 20 – молитва від небезпек та ворогів

Двадцятий Сон Пресвятої БогородиціЧитайте цю молитву щодня тричі з усією вірою для захисту від будь-яких небезпек.«Стану я, благословляючись, перехрестясь....

Сон Пресвятої Богородиці 75

Сімдесят п'ятий Сон Пресвятої Богородиці"Мати моя кохана, де ти була-побувала?" - У місті Вохлеємі, у святій огорожі, у Божій...

Змова у грозу на заміжжя

У першу грозу року незаміжні дівчата кидають срібну монетку у воду, вмиваються і при цьому говорять змову на швидке...

Змови від тяжкої хвороби

Змова для тяжкохворої людиниЗа допомогою цього магічного ритуалу можна вилікувати тяжкохворого і навіть зняти смертельне псування. Застосовувати цей...

Змова від невдачі

Буває так, що людині категорично не щастить, настає, як то кажуть, чорна смуга у житті. Все, за що...

Змови щоб чоловік не зраджував

На превеликий жаль, зради чоловіків зустрічаються на кожному кроці. Кожна така зрада - це найчастіше зруйнована сім'я та...

Як відвадити суккуба

Демонеса хтивості і хтивості замучить будь-якого чоловіка, навіть надміру люблячого секс. Таку гостю потрібно проганяти після першого ж...

Любовні змови на Великдень

Великодня змова щоб хлопець про вас думавПід Великдень заведіть опару, поставте її у тепло, щоб закисла. Приготуйте тісто...

Вам може сподобатисьСхожі
Рекомендовано для Вас